Комплекс от къщи

Комплекс от къщи в Холандски стил в кв.Бояна

Комплекс от къщи
ТипПродава
ВидКъща
ГрадСОФИЯ
КварталБОЯНА
Спални4
Етаж1 от 3
Обща площ452
Чиста площ452
Двор647
СтроителствоТухла
Година на завършване2019
ИзложениеЮг
ОтоплениеГаз
Реф. №1256
  НАЛИЧЕН

Цена 586255 €

"ИМОТЪТ" ЕООД представя на Вашето внимание къща в затворен комплекс в един от най-предпочитаните квартали за живеене Бояна. Къщата е мострена. Цени стартиращи от  586 000 евро в зависимост от типа къща.Самото споменаване на дървени къщи от смърч показва, че при изграждането им се използват естествени материали. В последно време все по – популярни в строителния бранш стават екологично чистите домове, така наречените еко къщи. Тяхното използване е повече от рационално и обосновано, поради това, че са щадящи за околната среда.
Еко къщите, които ние строим са повече от разумно решение, което може да защити природата от негативното въздействие на строителните процеси и едновремено с това да осигури на своите собственици удобство, лукс и здравословна атмосфера за живеене.
Моят еко дом – домът, в който се диша лесно, това е домът, в който ще се наслаждавам на всеки един ден в хармония с природата!

Комплексът от редови къщи е изграден изцяло от екологични материали, а уникално проектираният имот, Ви дава възможност да си подарите един различен начин на живот. С масивните дървени греди от финландски смърч, висококачествена дървена дограма с нисък коефициент на топлопреминаване, Ви осигурява удобство през зимният период, а отоплението и охлаждането на отделните помещения ще се осъществяват благодарение на висококачествени и икономични термопомпи.
Този къща разполага с удобства като:
Подово отопление
Всмукателна система за почистване на цялата къща/ Вградена прахосмукачка
Система за наблюдение към входната врата на комплекса
Система "Умна къща"- управление на имота, както от гласово, така и от разстояние

Стени, под и таван – стоманобетонова конструкция

Топлоизолация – минерална каменна вата от външната страна на сутерена

Облицовка на външните стени – облицовъчен естествен камък, който ще е импрегниран против проникване на влага в него

Обработка на вътрешни стени – гипсова шпакловка или гипсокартон, в зависимост от желанието на клиента.

Външни носещи и вътрешни преградни стени – масивни слепени дървени греди от финландски смърч с дебелина на гредата 18 – 20см

Гредите и цялата дървена конструкция като цяло са производство на нашите финландски партньори фирма ЛАМЕКО – РАНТАСАЛМИ, на които ние сме ексклузивни представители за България. Гредите са сертифицирани по DIN евро сертификати. За слепването им е използвано екологично лепило на водна основа. Гаранцията на самите греди е повече от 30г. при правилна експлоатация.

Топлоизолация – без допълнителна топлоизолация. Дървото е достатъчен топлоизолатор.

Обработка на външните стени – дървените греди се обработват две ръце с грунд против гъби и плесени на водна основа, след което се боядисват три ръце с висококачествена боя за дърво, специално разработена за такава цел на финландската фирма ТИККУРИЛА с гаранция до 10г.

Обработка на вътрешните стени – вътре стените се оставят в натуралния цвят на дървото. При желание от страна на клиента, може да се боядисат с какъвто цвят си пожелаят стига да е за вътрешни условия. Освен това, на някои от стените може да се покрие дървото с гипсокартонена конструкция или тапети, зависи пак от желанието на бъдещите собственици.

Прозорци – висококачествена дървена дограма с нисък коефициент на топлопреминаване < или = 1.

Отоплението и охлаждането на отделните помещения ще се осъществяват благодарение на висококачествени и икономични термопомпи въздух – вода, като цялата тръбна разводка и всички съединения по нея, включително разпределителни вентили и др. ще са по система на РЕХАУ.

Отопление на битова гореща вода – с помощта на термопомпата въздух вода и два соларни панела на световно известната фирмаVIESSMANN за всяка къща.

Всички тръби за канала и водопровода ще са по т. нар. „безшумна” система на РЕХАУ.

Смърча абсорбира влагата много по-малко, отколкото бора, следователно и дървените къщи от борова дървесина са податливи на мухъл и гниене.

Смърчовата дървесина е с еднороден бял цвят, тъй като по своята същност ядрото и беловината са бели. Дървесината от бор има голям диаметър смола, ярко жълта сърцевина, и само тесен бял участък по кората. Пъстрата борова дървесина придава на къщата по – опростен селски вид, а еднородния бял смърч създава атмосфера на елитност и елегантност.

Къщата е с разпределение

1-во ниво:
Двоен гараж и две парко места пред него
Сауна
Тоалетна
Мокро помещение
Склад

2-ро ниво:
Антре
Дневна
Трапезария
Кухненски бокс с излаз към дворната градина
Спалня с излаз към дворната градината
Баня с тоалетна

3-то ниво

Спалня с панорамна гледка
Спалня с дрешник и баня с тоалетна
Спалня с тераса и баня с тоалетна

Ние сме с Вас до финализирането на всяка  сделка .
За всички наши клиенти предлагаме безплатно  съдействие за ипотечни и потребителски кредити  ,както и  пазарни и юридически консулатации.  
За повече информация не се колебайте да се свържете с нас . 


 

Информация за брокера

Никола Николов Изпълнителен директор

 

Тел:+359 9 88888 997 

Имейл: info@theproperty.bg

 Website : www.TheProperty.bg

FB: The Property Real Estate Company 

Instagram: Thepropertybg

LinkedIn -The Property Real Estate Company 

 

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.