Полезни трикове да изпъкнете с презентация на Вашият имот.

Не е задължително да правите снимки на имотът си само когато е на-слънчево времето.

Общата мъдрост гласи, че трябва да се стремите да продадете къщата си, когато времето е най-хубавото. За съжаление, не винаги можете да разчитате на времето, когато трябва да продадете дома си.Екипът на  ИМОТЪТ ЕООД ще Ви запознае с  няколко начина, за да се гарантира, че можете да продадете дома си дори и в най-мрачното време.

Удивително е колко приканваща може да бъде една светлина, когато времето изглежда грубо. Ако искате да привлечете потенциални купувачи или консултант  по недвижими имоти, ще искате да сте сигурни, че предната част на дома ви е добре осветена. Това е прост трик, който наистина ще помогне на къщата ви да се открои независимо от това какво е времето навън, така че не забравяйте да обърнете внимание на осветлението си.

 

Очевидно е, че винаги трябва да работите, за да рекламирате факта, че домът ви се продава. Ако се опитвате да продавате през месеци на мрачно време, все пак ще разчитате на онлайн реклама повече от всякога. Тъй като почти сигурно ще има по-малко трафик за шофиране, отколкото би имало в доста дни, ще искате да направите дома си възможно най-видим за тези, които търсят онлайн.

Ако времето е лошо, ще имате по-малко хора, които се интересуват от шофирането до дома Ви, за да разгледат. Все пак ще получите тези хора, които са достатъчно заинтересовани, за евентуален оглед. За да получите втория набор от хора, ще трябва да им докажете, че къщата Ви си струва . Ако можете да публикувате достатъчно снимки от интериора и екстериора на вашия дом, трябва да можете да задоволите любопитството на онези, които след това могат да се отправят на екскурзия, за да видят лично вашия имот.

И накрая, уверете се, че сте готови да свършите максимално много работа в добри дни. За някои това означава да планират да правят снимки на външността на къщата, когато не вали дъжд или не вали сняг. За други, това може да означава задържане на отворени врати по всяко време, когато знаят, че времето ще е хубаво. Със сигурност е трудно да зависите от времето в най-добрите моменти, но трябва да гарантирате, че сте готови да се възползвате от хубавото време, когато е възможно. Можете абсолютно да продадете дома си, дори ако времето не е чудесно. Не забравяйте, че други хора може да избегнат пускането на домовете си на пазара през това време, така че дори може да имате по-малко конкуренция от обикновено. Ако можете да включите малко допълнителна работа, може да получите по-висока оферта, отколкото очаквате.

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.