Можете да видите извивката на Земята отгоре в най-скъпия и мечтан имот в САЩ.

Най-скъпият имот в САЩ е толкова висок, че можете да видите кривината на Земята

Триетажният апартамент от 129-ия до 131-ия етаж в Central Park Tower на "Billionaire's Row" в Манхатън е разположен на 17 500 квадратни фута, но 360-градусовата гледка наистина спира дъха ви.

Разположен на самия връх на жилищната сграда – която е една от най-високите в света, издигайки се на цели 1400 фута над морското равнище – можете да видите извивката на Земята и кристално ясна гледка към останалата част на Ню Йорк.

Въпреки това, освен че е мезонет в една от най-високите жилищни сгради в света, имотът достига нови висоти като най-скъпият в САЩ, възлизайки на впечатляващите £220 милиона ($250 милиона).

Обширният имот разполага с три санитарни помещения и осем бани, както и седем спални, в които да се отпуснете и да се насладите на спиращата дъха гледка.

Сякаш това вече не е достатъчно място, мезонетът разполага и с бална зала с размери 2000 квадратни фута.

Ако ви е писнало да танцувате или да зяпате през прозорците, сградата разполага с салон за вино и пури, конферентна зала, спа център, фитнес зала, зала за игри, корт за скуош, кино зала, частна градина и не само един, а два басейна ; вътрешната с размери 62 фута и външната 60 фута.

 

А ресторантът? Не само, че е частен, но има и готвачи със звезди Мишлен, така че ще получите част от най-добрата храна, която някога сте опитвали.

 

Въпреки страхотната цена, агентът по недвижими имоти Райън Сърхънт от „Sell It Like Serhant“ и „Million Dollar Listing New York“ смята, че стойността на имота е разумна.

Уви, въпреки „голямата си стойност“ списъкът с потенциални купувачи на пентхауса е ограничен до мега богатите.

Е, много от нас вероятно искат най-доброто от най-доброто, но освен ако не получим парите на Илон Мъск, шансовете ни да придобием най-скъпия имот в САЩ са почти невъзможни.

Въпреки това, докато цената може да изглежда като стотинки за хора като Джеф Безос и има всичко, за което някога можете да мечтаете вътре, както и най-спиращата дъха гледка отвън, мезонетът може да не е толкова лесен за преместване.

През последните месеци продажбите на луксозни имоти в Манхатън са намалели значително.

 

 

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.